Work & travel

PLEC ÎN STATE

Evident, nu plec fără

legitimația ISIC

peste 1.000 reduceri

în SUA

peste 2.000 reduceri

în România

42.000 reduceri

la nivel internațional

susținut UNESCO

în peste 130 de țări

Ce este ISIC?

ISIC (International Student Identity Card) este unica legitimație de student recunoscută la nivel global, inclusiv în State. Este un proiect susținut de UNESCO încă din 1968 și în prezent este dezvoltat în peste 136 de țări. Peste 6 milioane de studenți au aplicat pentru legitimație în cursul anului 2018. Pe scurt, este legitimația pe care orice student trebuie să o aibă în portofel.

Ce categorii de beneficii îmi oferă ISIC?

Având legitimația, vei putea face economii importante zi de zi indiferent dacă ești în România sau călătorești prin lume. Ai parte și de reduceri online (pe care le accesezi cu ajutorul seriei unice de pe legitimația ta) dar și de reduceri pe care le obții prin prezentarea legitimației la comerciant. Vei economisi la intrări la obiective turistice, transport, cazări, îți vei cumpăra bilete la super festivalurile verii din România sau din alte țări, vei putea să-ți cumperi cele mai cool haine cu sute de lei reducere, vei putea să-ți faci abonament cu discount semnificativ în rețeaua World Class din România, articole de beauty de la Sephora și multe altele.

Cu ce mă ajută ISIC în State?

În primul rând, ISIC este singura legitimație studențească emisă în România și recunoscută în SUA. Asta înseamnă că vei avea acces la mii de reduceri la obiective turistice, cazări, transport și multe altele.  Second, ISIC este age proof-ul perfect atunci când ieși la o bere cu prietenii în State, pentru că te ajută să demonstrezi că ești major.

Ce beneficii îmi oferă ISIC în lume?

Suntem siguri că vei călători și prin alte țări după ce te întorci din SUA. Gândește-te că vrei să călătorești la Roma/Paris/Berlin/etc si vrei reduceri la obiectivele turistice pe care urmează să le vizitezi, însă legitimația emisă de universitatea ta nu ți le poate oferi. Ei bine, cu ISIC ai intrări gratuite/reduceri la muzee și obiective turistice în 136 de țări și peste 130.000 de reduceri in lume dezvoltate special pentru tine. Să îți enumerăm reducerile nu putem pentru că nu avem suficient spațiu aici😊. Putem însă să te îndrumăm pe paginile www.isic.ro și www.isic.org, unde vei găsi toate reducerile naționale și internaționale.